Flytthjälp

Räkna ut ditt pris online!

Läs mer här >

Serviceinriktad flytthjälp i Malmö och sydvästra Skåne

Vi erbjuder flytthjälp i Malmö så att du kan känna att du hinner med allt. En flytt är början på något nytt och spännande, men bara tanken kan upplevas som påfrestande då det både ska bäras och packas.

Vi på Klappat Å Klart finns här för att underlätta flytten, med flytthjälp i Malmö. Vi har lång erfarenhet och har under våra år i branschen jobbat fram ett arbetssätt som gör att vi kan erbjuda serviceinriktad flytthjälp till bäst pris. Du kan enkelt boka flytthjälp online alla timmar på dygnet och priset presenteras på vår hemsida utan några dolda avgifter.

Vi sköter hela eller en del av flytten. Är det enbart enstaka möbler eller kartonger som ska flyttas, kan du kontakta oss. Vi tar snabbt fram ett prisförslag och skräddarsyr flytthjälp som passar dig.

 

Flytthjälp i Malmö och RUT-avdrag

När du anlitar oss för flytthjälp i Malmö med omnejd, är du berättigad till RUT-avdrag. Avdraget sker direkt på fakturan och du betalar enbart priset efter RUT-avdraget.

Behöver du kontrollera hur mycket utrymme du har kvar för att göra avdrag, kan du ringa skatteupplysningen på 0771-567 567 eller logga in på skatteverkets e-tjänst Skatteverket.

Boka flytthjälp i Malmö

Är du i behov av flytthjälp i Malmö med omnejd? Kontakta oss redan idag. Som flyttfirma uppmärksammar vi dina behov samt önskemål.

Utifrån det tar vi fram en anpassad lösning och ett prisförslag som passar dig. Du kan också boka direkt via vår hemsida dygnet runt och räkna ut ett pris via vår online prislista.