Flyttstädning Malmö

Räkna ut ditt pris online!

Läs mer här >

Professionell flyttstädning Malmö med omnejd

Är du glad över att du ska flytta, men inte har någon ork till flyttstädningen? Boka din flyttstädning i Malmö med oss och låt våra duktiga medarbetare efterlämna ett skinande rent resultat. Varje vecka utför vi ett flertal kompletta flyttstädningar från golv till tak och allt däremellan. Med vår långa erfarenhet av flyttstädning, kunniga personal och städredskap, har vi det som krävs för att utföra ett kvalitativt arbete. Genom en grundligt framtagen checklista kan vi hålla hög standard och effektivitet, vilket i sin tur gör att vi är trygga i att alltid lämna garanti på utförd flyttstädning.

Viktigt att tänka på inför din flyttstädning

För att vi ska kunna utföra din flyttstädning så bra som möjligt behöver vi din hjälp. Se till så att frysen är urplockad och avfrostad samt att kylen är urplockad av avstängd senast dagen innan din inbokade flyttstädning.

Möbler som inte tillhör lägenheten som till exempel lösa garderober, ingår inte i flyttstädningen. Detsamma gäller städning av balkong, garage, källarförråd och/eller vindsvåning. Detta går istället att beställa till separat.

Det är också viktigt att elen inte är avstängd på städdagen. Har lägenheten några befintliga skador ska dessa rapporteras dagen innan utförandet av flyttstädningen sker. Eventuella avvikelser godkänns senast 3 arbetsdagar efter utförd flyttstädning. Sker avbokning senare än 5 dagar innan städdagen debiteras du 50% av arbetskostnaden.

Priser för flyttstädning Malmö med omnejd

Alla våra priser är inkl. moms och 50% RUT-avdrag på flyttstädningen. För mer information om RUT-avdraget eller om du vill ta reda på hur mycket utrymme du har kvar för att göra RUT-avdrag, kan du ringa skatteupplysningen på 0771-567 567 eller logga in på skatteverkets e-tjänst Skatteverket. Du kan enkelt räkna ut ditt pris på flyttstäd på vår hemsida. 

Kontakta oss för flyttstädning

Är du i behov av vår hjälp? Kontakta oss redan idag eller boka enkelt din flyttstädning online.

Kontakta oss >

Räkna ut ditt Pris