Flyttstädning

Räkna ut ditt pris online!

Läs mer här >

Professionell flyttstädning i Malmö med omnejd

Är du glad över att du ska flytta, men inte har någon ork till flyttstädningen? Vi hjälper dig överlämna bostaden skinande ren med hjälp av vår flyttstädning i Malmö och sydvästra Skåne. Varje vecka utför vi ett flertal kompletta flyttstädningar från golv till tak. Med vår långa erfarenhet av flyttstädning, vår kunniga personal och redskap, har vi det som krävs för att utföra ett kvalitativt arbete. Genom en grundligt framtagen checklista kan vi hålla hög standard och effektivitet, vilket gör att vi är trygga i att alltid lämna garanti på utfört arbete.

Viktigt att tänka på inför din flyttstädning

För att vi ska kunna utföra din flyttstädning så bra som möjligt behöver vi din hjälp. Se till så att frysen är urplockad och avfrostad samt att kylen är urplockad av avstängd senast dagen innan din inbokade flyttstädning.

Möbler som inte tillhör lägenheten som till exempel lösa garderober, ingår inte i flyttstädningen. Detsamma gäller städning av balkong, garage, källarförråd och/eller vindsvåning. Detta går istället att beställas till separat.

Det är också viktigt att elen inte är avstängd på städdagen. Har lägenheten några befintliga skador ska dessa rapporteras dagen innan utförandet av flyttstädningen sker. Eventuella avvikelser godkänns senast 3 arbetsdagar efter utförd flyttstädning och skulle avbokning ske senare än 5 dagar innan städdagen, debiteras 50% av kostnaden.

Priser för flyttstädning i Malmö med omnejd

Alla våra priser är inkl. moms och 50% skattereduktion. För mer information om RUT-avdrag eller om du vill ta reda på hur mycket utrymme du har kvar för att göra RUT-avdrag, kan du ringa skatteupplysningen på 0771-567 567 eller logga in på skatteverkets e-tjänst Skatteverket.

Kontakta oss för flyttstädning

Är du i behov av vår hjälp? Kontakta oss redan idag eller boka enkelt din flyttstädning online.

Kontakta oss >

Räkna ut ditt Pris